Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΘΗΜΑ 311 Κρίνω όλα τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελα να είναι.

ΜΑΘΗΜΑ 311

Κρίνω όλα τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελα να είναι.

Η κρίση φτιάχτηκε για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο ενάντια στην αλήθεια. Διαχωρίζει αυτό εναντίον του οποίου χρησιμοποιείται, και το απομονώνει σαν να ήταν ένα πράγμα ξέχωρο. Και έπειτα το φτιάχνει έτσι όπως θα ήθελες εσύ να είναι. Κρίνει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, διότι δεν μπορεί να δει ολοκληρωμένα, άρα κρίνει εσφαλμένα. Ας μην την χρησιμοποιήσουμε σήμερα, παρά ας την προσφέρουμε σαν δώρο σε Αυτόν που μπορεί να την χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Αυτός θα μας ανακουφίσει από την αγωνία όλων των κρίσεων που έχουμε κάνει εναντίον του εαυτού μας, και θα επαναφέρει την γαλήνη του νου δίνοντάς μας την κρίση του Θεού για τον Υιό Του.

Πατέρα, περιμένουμε με ανοιχτό νου σήμερα, για ν’ ακούσουμε την δική Σου κρίση για τον Υιό που αγαπάς. Εμείς δεν τον γνωρίζουμε, και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Άρα αφήνουμε την δική Σου Αγάπη να αποφασίσει τι πρέπει να είναι αυτός που Εσύ δημιούργησες ως Υιό Σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...