Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΜΑΘΗΜΑ 106 Ας ησυχάσω και ας ακούσω την αλήθεια



ΜΑΘΗΜΑ 106

Ας ησυχάσω και ας ακούσω την αλήθεια

1. Άφησε κατά μέρος σήμερα την φωνή του εγώ, όσο δυνατά και να φαίνεται πως σου φωνάζει ∙ μην δεχτείς τα τιποτένια δώρα του που στην πραγματικότητα δεν σου δίνουν τίποτα που να θέλεις πραγματικά ∙ άκου με ανοιχτό νου που δεν προσπαθεί να σου πει τι είναι η σωτηρία ∙ και τότε θα ακούσεις την ισχυρή Φωνή της αλήθειας, ήσυχη σε ισχύ, δυνατή σε ησυχία, και απόλυτα βέβαιη στα μηνύματά Της.
2. Αφουγκράσου, και άκουσε τον Πατέρα σου να σου μιλά μέσα από την Φωνή που έχει ορίσει, η οποία είναι ικανή να κατασιγάσει τον σάλαγο των ασήμαντων θορύβων αυτού του κόσμου, και να δείξει τον δρόμο προς την γαλήνη σε εκείνους που δεν μπορούν να δουν. Ησύχασε σήμερα και άκουσε την αλήθεια. Μην απατάσαι από τις φωνές των νεκρών, που σου λένε ότι έχουν βρει την πηγή της ζωής και την προσφέρουν και σε σένα για να την πιστέψεις. Μην τους δίνεις προσοχή, παρά άκου την αλήθεια.
3. Μην φοβηθείς σήμερα να παρακάμψεις τις φωνές αυτού του κόσμου. Περπάτα ανάλαφρα προσπερνώντας τα χωρίς νόημα επιχειρήματά του. Μην τα ακούς. Ησύχασε σήμερα και άκου την αλήθεια. Προσπέρνα ό,τι δεν μιλά για Αυτόν που κρατά την ευτυχία σου μέσα στα Χέρια Του, και σου την προτείνει καλωσορίζοντάς σε με αγάπη. Άκου μόνο Αυτόν σήμερα, και μην περιμένεις άλλο για να Τον πλησιάσεις. Άκου μια Φωνή σήμερα.
4. Σήμερα ο Θεός κρατά τον Λόγο Του. Άκου και ησύχασε. Αυτός θέλει να σου μιλήσει. Έρχεται με θαύματα χίλιες φορές πιο χαρούμενα και θαυμάσια από ό,τι ονειρεύτηκες κι ευχήθηκες ποτέ. Τα θαύματά Του είναι αληθινά. Δεν θα ξεθωριάσουν όταν τελειώσει το όνειρο. Αντίθετα, αυτά φέρνουν το όνειρο στο τέλος του ∙ και κρατούν για πάντα, διότι έρχονται από τον Θεό για τον αγαπητό Του Υιό, του οποίου το όνομα είναι εσύ. Προετοιμάσου για θαύματα σήμερα. Σήμερα επέτρεψε να τηρηθεί η αρχαία υπόσχεση του Πατέρα σου προς εσένα και τους αδερφούς σου.
5. Άκουσέ Τον σήμερα, και αφουγκράσου τον Λόγο που σηκώνει το πέπλο που κείτεται πάνω στην γη, και αφυπνίζει όλους όσους κοιμούνται και δεν μπορούν να δουν. Ο Θεός τους καλεί μέσα από σένα. Χρειάζεται την φωνή σου για να τους μιλήσει, γιατί ποιος άλλος θα μπορούσε να φτάσει τον Υιό του Θεού εκτός από τον Πατέρα του, που τον καλεί μέσα από τον Εαυτό σου; Άκουσέ Τον σήμερα, και πρόσφερέ Του την φωνή σου για να μιλήσει σε όλα τα πλήθη που περιμένουν να ακούσουν τον Λόγο που θα πει σήμερα.
6. Να είσαι έτοιμος για την σωτηρία. Είναι εδώ, και σήμερα θα σου δοθεί. Και θα μάθεις την λειτουργία σου από τον Ένα ο Οποίος την επέλεξε στο Όνομα του Πατέρα σου για σένα. Αφουγκράσου σήμερα, και θ’ ακούσεις μία Φωνή που θ’ αντιλαλήσει σε όλο τον κόσμο μέσα από σένα. Ο κομιστής όλων των θαυμάτων έχει την ανάγκη να τα λάβεις εσύ πρώτα, κι έτσι να γίνεις ο χαρούμενος χορηγός αυτών που έλαβες.
7. Έτσι αρχίζει η σωτηρία και έτσι τελειώνει ∙ όταν τα πάντα είναι δικά σου και έχεις δώσει τα πάντα, θα παραμείνουν μαζί σου για πάντα. Και το μάθημα έχει μαθευτεί. Σήμερα ασκούμαστε στο να δίνουμε, όχι με τον τρόπο που το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά έτσι όπως είναι. Οι ασκήσεις κάθε ώρας θα πρέπει να αρχίζουν με αυτό το αίτημα για την φώτισή σου:
Θα ησυχάσω και θα ακούσω την αλήθεια.
Τι σημαίνει να δίνεις και να λαμβάνεις;
8. Ζήτησε και περίμενε μια απάντηση. Το αίτημά σου είναι κάποιο του οποίου η απάντηση περιμένει πολύ καιρό για να την δεχτείς. Θα αρχίσει την υπηρεσία για την οποία ήρθες, και η οποία θα ελευθερώσει τον κόσμο από την άποψη ότι το να δίνεις είναι ένας τρόπος να χάνεις. Και έτσι ο κόσμος ετοιμάζεται να κατανοήσει και να λάβει.
9. Ησύχασε και άκου την αλήθεια σήμερα. Για κάθε πέντε λεπτά που περνάς ακούγοντας, χίλιοι νόες ανοίγουν στην αλήθεια και θ’ ακούσουν τον άγιο Λόγο που ακούς εσύ. Και όταν περάσει η ώρα, θα απελευθερώσεις πάλι χίλιους ακόμα που σταματούν για να ζητήσουν να τους δοθεί η αλήθεια, μαζί με σένα.
10. Σήμερα ο άγιος Λόγος του Θεού φυλάσσεται μέσω της δικής σου αποδοχής για να τον δώσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να διδάξεις τον κόσμο τι σημαίνει να δίνεις ακούγοντας και μαθαίνοντας το από Αυτόν. Μην ξεχνάς σήμερα να ενδυναμώνεις την επιλογή σου να ακούς και να δέχεσαι το Λόγο του Θεού θυμίζοντας στον εαυτό σου όσο πιο συχνά μπορείς σήμερα:
Ας ησυχάσω και ας ακούσω την αλήθεια.
Είμαι αγγελιοφόρος του Θεού σήμερα,
Η φωνή μου είναι δική Του, για να δώσω αυτό που λαμβάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...