Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Η Μεταφυσική της Όρασης.


του Michael Murray
Μετάφραση: Κέλλυ Παλαντζίδου
Επιμέλεια κειμένου δημοσίευσης: Χριστίνα ΤσιντέαΗ Μεταφυσική της Όρασης.

Για να καταλάβεις ολοκληρωτικά την Όραση χρειάζεται να έχεις μια βασική κατανόηση της Μεταφυσικής, το πώς δουλεύει.
Κατά πρώτον χρειάζεται να έχεις μια βάση του ποια είναι η αλήθεια για να ξεκινήσεις να δουλεύεις και αυτή η βάση είναι το Επίπεδο 2 στα Μαθήματα Θαυμάτων ( A Course in Miracles).
Και θυμήσου όραση σημαίνει « κατανόηση» όχι εικόνες που βλέπεις με τα μάτια σου. Δεν χρειάζεσαι μάτια για να δεις, χρειάζεσαι την Όραση.
Θυμήσου στη Μεταφυσική κάθε απόφαση έχει να κάνει με την επιλογή.
Είναι το εγώ ή ο Θεός, Επίπεδο 1 ή Επίπεδο 2, Αλήθεια ή Ψευδαίσθηση, Εγώ ή Εμείς!
Και από τη στιγμή που θα κάνεις αυτή την πρώτη επιλογή, όλα όσα σκέφτεσαι, λες και κάνεις μετά από αυτό, είναι άσχετα.
Για πρώτη φορά στον κόσμο έχουμε μια σειρά από Μεταφυσικά Γεγονότα που εμπεριέχονται στην Όραση και την Κατανόηση των Μαθημάτων. Όλα αυτά τα Μεταφυσικά Γεγονότα είναι απόλυτα λογικά σε όποιον αληθινά πιστεύει στην Ενότητα.
Αυτά τα Μεταφυσικά γεγονότα δεν φαίνονται λογικά σε όποιον επιθυμεί να κρατήσει την χωριστικότητα και ιδιαιτερότητα, σε όποιον επιθυμεί να παραμένει στον φόβο και την ενοχή επειδή δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο.
Αν θες να παραμένεις χωριστός και ιδιαίτερος κανένα πρόβλημα, απλά παίρνεις μαζί σου και τον φόβο και την ενοχή, είναι μέρος της συμφωνίας.
Να μερικά Μεταφυσικά γεγονότα που χρειάζεσαι για να σου αποκαλύψουν την αλήθεια σε κάθε ιστορία.
1. Επιλογή.
Ο Νόμος του Ένα
Ενότητα ή Διαχωρισμός
Είναι αδιαμφισβήτητο Μεταφυσικό γεγονός ότι όλοι κι όλα σ’ αυτόν τον κόσμο είναι στ’ αλήθεια Ένα με όλους και όλα. Αυτός είναι ο Νόμος του Ένα. Με Μεταφυσικούς όρους, είναι αδύνατον να παραβείς αυτή την Ενότητα, έτσι αυτό σημαίνει ότι και ο « Διαχωρισμός» δεν υπάρχει, εκτός από το νου της ανθρωπότητας. 
Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να παραβείς αυτόν τον νόμο, αλλά μπορείς να τον αρνηθείς, και αυτόματα θα τον αρνηθείς στο Επίπεδο 1, επειδή αυτό κάνει το εγώ. Το εγώ δεν έχει επιλογή σ’ αυτό, επειδή το εγώ θα εξατμιστεί, αν έρθει σε επαφή με μια σκέψη της Ενότητας.
Και στο Επίπεδο 1, θα πράττεις όπως διατάζει το εγώ έτσι οποιεσδήποτε σκέψεις αληθινής ενότητας δεν θα γίνουν ανεκτές από το εγώ με κανένα τρόπο, εκτός αν γίνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο από μερικούς ιδιαίτερους ανθρώπους.
Στο Επίπεδο 2, θα πράττεις όπως ο Νόμος του Ένα επιτάσσει. Δεν θα νοιώθεις διαχωρισμένος, μόνος, ή εγκαταλελειμμένος από οποιονδήποτε, ποτέ ξανά.
2. Σκέψη.
Δεν σκέφτεσαι!
Είναι ένα Μεταφυσικό γεγονός, ότι υπάρχουν μόνο δύο συστήματα σκέψης, ένα είναι του Θεού και το άλλο είναι του εγώ. Δεν υπάρχουν προσωπικές σκέψεις σε κανένα από αυτά τα δύο συστήματα σκέψης που να ανήκουν σε σένα μόνο. Όλες οι σκέψεις και στα δύο συστήματα δεν σου ανήκουν προσωπικά! Δεν έχεις δικές σου σκέψεις.
Ίσως πιστεύεις ότι έχεις δικές σου σκέψεις στο επίπεδο 1, αυτό όμως είναι Μεταφυσικά αδύνατον. Όλες οι σκέψεις στο Επίπεδο 1 ενισχύουν τον διαχωρισμό. Όλες οι σκέψεις στο Επίπεδο 2 θα ενισχύουν την Ενότητα. Αναζήτησε να αλλάξεις Επίπεδα, πριν αναζητήσεις να αλλάξεις τον κόσμο!
3. Διάκριση.
Με Μεταφυσικούς όρους, δεν υπάρχει αλήθεια στο Επίπεδο 1, επειδή όλη η σκέψη στο επίπεδο 1, βασίζεται αποκλειστικά στον εγωικό διχασμένο νου και στην δυαδικότητα. Είναι η αλήθεια του ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Ποιος είναι καλός και ποιος είναι κακός. Αν είμαστε όλοι ένα, τότε δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δίκιο έναντι κάποιου που να σφάλλει.
Και δεν μπορεί να υπάρχει ένας καλός άνθρωπος, εκτός αν υπάρχει κάποιος κακός.
Αυτή δεν είναι αλήθεια, αυτή είναι η αλήθεια του εγώ, που δεν είναι καθόλου αλήθεια. 
Η αλήθεια στο Επίπεδο 2 αποτελείται μόνο από αυτό που είναι «αληθινό» και αυτό που είναι «ψευδές». Δεν υπάρχουν άλλες αλήθειες πέρα από αυτήν. Αν πιστεύεις ότι έχεις μια αλήθεια και αυτή η αλήθεια δεν περιλαμβάνει τους πάντες και τα πάντα, τότε αυτό στο Επίπεδο 2 ονομάζεται «αναλήθεια». Η μόνη Αλήθεια που χρειάζεσαι είναι η Αλήθεια ότι είμαστε όλοι Ένα!
4. Αποδοχή.
Τίποτε το εξωτερικό δεν μπορεί να σε επηρεάσει!
Είναι μεταφυσικό γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτε το εξωτερικό που να μπορεί να σε αρρωστήσει ή να σε πληγώσει με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό είναι το Μάθημα 190 στο Βιβλίο Εργασιών, παράγραφος 5.
«Μόνο οι σκέψεις σου, σου προκαλούν πόνο. Τίποτα έξω από το νου σου δεν μπορεί να σε βλάψει ή να σε πληγώσει με οιοδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει αιτία εκτός από σένα που να μπορεί να φτάσει και να σε συνθλίψει. Κανένας άλλος εκτός από σένα τον ίδιο δεν μπορεί να σε επηρεάσει. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να έχει την δύναμη να σε κάνει άρρωστο ή λυπημένο, αδύναμο ή ευάλωτο. Αλλά εσύ είσαι που έχεις την δύναμη να κυριαρχείς σε όλα τα πράγματα που βλέπεις απλά με το ν’ αναγνωρίσεις τι είσαι. 
Δεν έχει καμία επίδραση. Απλά αντιπροσωπεύει τις σκέψεις σου.( ο κόσμος ).»
Από τη στιγμή που θα διαλέξεις την Αποδοχή στο Επίπεδο 2, είναι αδύνατον για σένα να είσαι θύμα, ή θύτης ποτέ ξανά. Αυτό σημαίνει το να ζεις αληθινά στα Μαθήματα Θαυμάτων
5. Υπευθυνότητα ή Εκλογίκευση.
Με Μεταφυσικούς όρους οποτεδήποτε αποτύχεις να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη θα πληγωθείς, θα βιώσεις τον πόνο και την δυστυχία. Στο Επίπεδο 1, κάθε φορά που αναλαμβάνεις την ευθύνη, πρέπει να αποδεχτείς και το φταίξιμο. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο Μεταφυσικό Γεγονός.
Όμως όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη στο Επίπεδο 2, δεν μπορεί να υπάρχει υπαιτιότητα. Αν δεν υπάρχει υπαιτιότητα, δεν μπορεί να υπάρχει πόνος. Αυτό είναι ένα μεταφυσικό γεγονός.
6. Ενσυναίσθηση.( Συμπόνια)
Αληθινή Ενσυναίσθηση .( Συμπόνια)  & Εσφαλμένη Ενσυναίσθηση .( Συμπόνια)
Με μεταφυσικούς όρους , την στιγμή που θα επιλέξεις ποια ενσυναίσθηση  ( Συμπόνια)
θα ακολουθήσεις, κάνεις μια επιλογή. 
Αν επιλέξεις να συμβαδίσεις με την εσφαλμένη ενσυναίσθηση επιλέγεις το θύμα , επιλέγεις το επίπεδο 1 και το εγώ και θα αισθάνεσαι ότι νοιώθει το θύμα, θα νοιώθεις τον πόνο και τα βάσανα του θύματος.
Όμως όταν επιλέξεις την Αληθινή Ενσυναίσθηση, ευθυγραμμίζεσαι με την αλήθεια του ατόμου, ευθυγραμμίζεσαι με την Αλήθεια του Επιπέδου 2 και εδώ είναι η ελευθερία σου από τον πόνο και τα βάσανα.
Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις.
7. Αγάπη.
Αγάπη με όρους ή αγάπη χωρίς όρους.
Με Μεταφυσικούς όρους υπάρχουν δύο μόνο είδη αγάπης και μόνο ένα από αυτά είναι πραγματικό. Αν επιλέξεις την σχέση αγάπης με όρους που είναι επίσης γνωστή ως “ιδιαίτερη αγάπη” στα Μαθήματα Θαυμάτων, αυτόματα επιλέγεις το Επίπεδο 1 και το εγώ και αυτό δεν θα είναι μια καλή εμπειρία για σένα.
Όμως αν επιλέξεις την σχέση “αγάπη άνευ όρων” επίσης γνωστή ως 
“ Άγια Σχέση” αυτόματα επιλέγεις το Επίπεδο 2 και την ελευθερία. Αυτό σημαίνει ότι σ΄ αυτήν την σχέση δεν υπάρχουν όροι, δεν υπάρχουν απαιτήσεις, προσδοκίες, ανάγκες, ή επιθυμίες. Υπάρχει μόνο η ελευθερία να αγαπά και να δίνει χωρίς όρους ο ένας στον άλλο. Αυτή είναι μια μακάρια σχέση, αυτός είναι ο Παράδεισος, επειδή ο Θεός είναι πάντα παρών.
8. Συγχώρεση
Αληθινή Συγχώρεση ή Εσφαλμένη Συγχώρεση.
Με Μεταφυσικούς όρους, κάθε φορά που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις την εσφαλμένη συγχώρεση επιλέγεις το εγώ και το επίπεδο 1. Η Εσφαλμένη Συγχώρεση πάντα ενισχύει τον διαχωρισμό σου, και το εγώ θα σε ενθαρρύνει να χρησιμοποιείς αυτόν τον τύπο της συγχώρεσης αντί για την Αληθινή Συγχώρεση. 
Όμως, όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς την Αληθινή Συγχώρεση, την Ολοκληρωτική Συγχώρεση, ή την Ενδυνάμωση του Εαυτού, επιλέγεις να φέρεις τον εαυτό σου στο επίπεδο 2 και την ελευθερία σου από τον πόνο και τα βάσανα. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις.
9. Μη Προσκόλληση.
Η «Προσκόλληση» στην Μη Προσκόλληση ( δλδ. Εστίαση στην Μη Προσκόλληση)
Όταν συζητάμε αυτές τις δύο έννοιες είναι βασικό να αποκαλύψουμε γιατί η προσκόλληση είναι τόσο σημαντική για τόσους πολλούς ανθρώπους και γιατί είναι τόσο οδυνηρό να μένεις προσκολλημένος σε κάποιον ή κάτι.
Είναι μόνο ο «Ψευδής Εαυτός» στο Επίπεδο 1 που δίνει αξία στις προσκολλήσεις. Γιατί; Επειδή χωρίς τις προσκολλήσεις η ψευδής εικόνα δεν είναι τίποτε, νοιώθει ότι δεν αξίζει.
Όμως όταν ελευθερωθείς από τις προσκολλήσεις σου, δεν χάνεις κυριολεκτικά τίποτε, αλλά κερδίζεις τα πάντα. Όπως λέει ο Ιησούς στα Μαθήματα «Αναζήτησε πρώτα την Βασιλεία των Ουρανών και όλα τα άλλα θα σου δοθούν». 
Όταν επιλέγεις μια ζωή Μη Προσκόλλησης, προετοιμάζεις τον εαυτό σου να λάβει όλα όσα ονειρεύτηκες, και ακόμη περισσότερα!
Αλλά το εγώ θα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις.
Η Μη Προσκόλληση παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο να σε κρατήσει στο Επίπεδο 2. Απλά δεν μπορείς να παραμείνεις στο Επίπεδο 2 και να κρατήσεις τις προσκολλήσεις σου.
10. Σιωπή & Προσευχή.
Είσαι ελεύθερος να προσεύχεσαι για το εξωτερικό ή το εσωτερικό. Δεν υπάρχει άλλη προσευχή να κάνεις. Το να προσεύχεσαι για το εξωτερικό, σημαίνει ότι ζητάς πράγματα που δεν έχεις.
Το να προσεύχεσαι για το εσωτερικό σημαίνει ότι εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου για όλα όσα έχεις, και για το ποιος στ’ αλήθεια είσαι! Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις!
Έτσι, η πρόθεση μου εδώ είναι να σου δείξω πως μελετάει και μαθαίνει κανείς την Όραση. Θα σε βοηθήσω να μάθεις να ξεσκεπάζεις την αλήθεια οποιασδήποτε ιστορίας. Θα αναρτώ τις ιστορίες ατόμων που μου γράψανε ζητώντας βοήθεια. Έχω την άδεια να χρησιμοποιήσω τις ιστορίες τους αλλά θα αλλάζω ονόματα και προσωπικές λεπτομέρειες.
Όταν ψάχνεις την αλήθεια σε οποιαδήποτε ιστορία, χρειάζεται να κομματιάζεις την ιστορία σε στρώματα και να παίρνεις μια πρόταση την φορά, ένα στρώμα την κάθε φορά. Μετά θα αρχίσεις να βλέπεις την αλήθεια να αναδύεται και την ζημιά που το κάθε άτομο προκαλεί στον εαυτό του.
Για να κομματιάσεις οποιαδήποτε ιστορία, χρησιμοποίησε αυτά τα 5 στρώματα και θα σε καθοδηγήσω βήμα προς βήμα, και στρώμα προς στρώμα.
Τα 5 Στρώματα της Όρασης.
Στρώμα 1,
Οι ιδιότητες της Περσόνα, Άμυνες, Στρατηγικές Αντιμετώπισης & Προσκολλήσεις.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μάθεις την Μεταφυσική σε οποιαδήποτε ιστορία.
Πρώτα ψάξε για όλες τις άμυνες, τις στρατηγικές αντιμετώπισης και τις προσκολλήσεις και κάντο αυτό πρόταση με πρόταση. Πρόσεξε κάθε εργαλείο του εγώ σε κάθε πρόταση.
Στρώμα 2.
Η Ψευδής Εικόνα.
Τώρα ψάξε για την μάσκα που φοράει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Πώς αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους να είναι: «ένας καλός άνθρωπος», «ο αναζητητής», το «θύμα» , «ο εξυπηρετητής» ή «ο θύτης», «αυτός που κάνει σχέδια», «ο αναβλητικός» κ.λ.π. κ.λ.π.
Στο Στρώμα 2 ψάξε για την ψευδή εικόνα του αφηγητή ή του ατόμου που τον αφορά η ιστορία. Ψάξε για τις μάσκες που φοράει αυτός ο άνθρωπος στην ιστορία. Ίσως να δεις μια, ή δύο, ή και κάποιοι να φοράνε περισσότερες μάσκες σε μια ιστορία.
Στρώμα 3.
Η Ιστορία.
Στην ιστορία, ψάξε για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ψάξε για τον καλό και τον κακό. Ποιος είναι το θύμα; Ποιος είναι ο θύτης; Τι λέει η ιστορία πραγματικά για το πρόσωπο που την αφηγείται; Ψάξε τα δύο δωμάτια, το καλό και το κακό, επειδή ο ένας ή και οι δυο θα συγκρούονται για να μπουν στο καλό δωμάτιο.
Στρώμα 4.
Η Απάντηση.
Τώρα, σ’ αυτό το 4ο στρώμα έχεις δει το πρόβλημα, και τώρα μπορείς να δώσεις την απάντηση. Η απάντηση σε κάθε πρόβλημα βρίσκεται εκεί όπου επιθυμείς να λύσεις το πρόβλημα. Κάθε απάντηση πρέπει να περιλαμβάνει κάθε στρώμα. Και είναι σημαντικό να συναντάς τους ανθρώπους εκεί όπου βρίσκονται.
Αν κάποιος επιθυμεί να παραμείνει στην ιστορία και να την κρατήσει, τότε βοήθησε τον με την ιστορία. Αν κάποιος επιθυμεί να κρατήσει την ψευδή του εικόνα τότε εντάξει βοήθησε τον σε εκείνο το στρώμα. Πάντα υπάρχει μια απάντηση σε κάθε όψη του εγώ, άσχετα με το Επίπεδο και το στρώμα που βρίσκεσαι.
Μερικά εργαλεία για λύσεις είναι, η Ολοκληρωτική Συγχώρεση, η Προχωρημένη Αληθινή Συγχώρεση (Π.Α.Σ.) ή η Ενδυνάμωση-Εαυτού.
Στρώμα 5.
Η Στρατηγική.
Η Διέξοδος είναι πολύ σημαντικό βήμα για κάποιον που επιθυμεί να βγει από τις ιστορίες και τα δράματα αυτού του κόσμου. Υπάρχει μόνο μια διέξοδος και είναι μέσω του Επιπέδου 2 και του Νου της Διόρθωσης. Ή ίσως θα ήθελες να δημιουργήσεις εσφαλμένα μια άλλη ιστορία στο Επίπεδο 1 και να πληγωθείς για άλλη μια φορά!
Μια πολύ γνωστή δήλωση στα Μαθήματα Θαυμάτων λέει: «Μπορείς να είσαι στον κόσμο αλλά όχι εκ του κόσμου».
Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ζεις μια χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο, ακριβώς τώρα, αλλά να μην είσαι προσκολλημένος στο Επίπεδο 1 και στο εγώ. Θα είσαι στο σώμα, θα είσαι στον κόσμο, αλλά τώρα θα είσαι Ένα με τον Θεό στο Επίπεδο 2, και όχι με το εγώ στο Επίπεδο 1.
Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις, αλλά δεν είσαι ελεύθερος από τις συνέπειες της επιλογής σου!
Έτσι λοιπόν παρακάτω είναι η ιστορία που θα χρησιμοποιήσουμε για την άσκηση μας. Σε μία άλλη δημοσίευση θα δούμε διεξοδικά όλα τα στρώματα και θα σας δείξω πώς λειτουργεί η Όραση στο να βγάζει στο φως την αλήθεια για τον κόσμο που βλέπουμε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η Μαίρη μόλις απόκτησε ένα μωρό από τον καινούργιο της σύζυγο με τον οποίο είναι παντρεμένη πάνω από ένα χρόνο. Η Μαίρη ήταν παντρεμένη και πριν με κάποιον άλλο. Παντρεύτηκε πολύ μικρή επειδή όπως λέει ήθελε την ελευθερία από τον πατέρα της ο οποίος ήταν πολύ αυστηρός. Έτσι παντρεύτηκε τον πρώτο αξιοπρεπή και προστατευτικό άντρα που βρέθηκε μπροστά της.
Όμως σύντομα ο γάμος μετατράπηκε σε κόλαση. Η Μαίρη λέει ότι η σχέση ήταν νεκρή για αρκετό καιρό και πάνω κάτω ήταν 10 χρόνια σκέτης κόλασης.
Τα πρώτα χρόνια υπήρχαν διαφωνίες και καυγάδες εβδομαδιαία. Οι φίλοι της και η οικογένεια της την στήριζαν επειδή ο πόνος της μοναξιάς ήταν αβάσταχτος. Όπως λέει, ένοιωθε μόνη, εγκαταλελειμμένη και απορριπτέα στην σχέση.
Πέρυσι η Μαίρη συνάντησε κάποιον που την συγκλόνισε και ένοιωσε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να περάσει την ζωή της με την καινούργια της αγάπη.
Η Μαίρη λέει ότι, παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση επειδή είναι καθολική και την ενοχή από το διαζύγιο την κουβαλάει ακόμη και σήμερα, αποφάσισε να χωρίσει επειδή γνώρισε κάποιον άλλο και ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.
Αλλά άξιζε επειδή την έκανε να νοιώθει μοναδική, ήταν η αγάπη που πάντα ονειρευόταν και ήθελε.
Αυτό έγινε πάνω από ένα χρόνο πριν και τώρα η Μαίρη είναι πίσω στη κόλαση. Στην αρχή, λέει, ήταν παράδεισος αλλά γρήγορα έμεινε έγκυος, και η προσοχή του στράφηκε αλλού. 
« Ο καινούριος μου άντρας και πατέρας του παιδιού μου έχασε το ενδιαφέρον του για μένα, και νιώθω ότι είναι με άλλες γυναίκες διαρκώς. 
Μου αφιέρωνε τόσο χρόνο, ενέργεια και αγάπη αλλά τώρα λέει ότι δεν έχει χρόνο επειδή με το μωρό χρειάζεται να δουλεύει περισσότερο για να κερδίζει περισσότερα χρήματα. Τον βλέπω σπάνια και η μοναξιά είναι αβάσταχτη!
Μαλώνουμε και καυγαδίζουμε κάθε εβδομάδα και οι καυγάδες γίνονται όλο και πιο τρομακτικοί και άγριοι. Προσπαθώ να είμαι καλή σύζυγος και μητέρα, αλλά ότι και να κάνω δεν φαίνεται να τον κάνει ευτυχισμένο. Κάποτε νοιαζόταν και άκουγε τους φόβους μου και τα προβλήματα μου, αλλά τώρα δεν έχει χρόνο.
Έχω φίλους στους οποίους στηρίζομαι, αλλά αυτή η υποστήριξη γρήγορα φθίνει και νοιώθω πολύ πόνο και πάλι. Γνωρίζω ακόμη ότι έχει και άλλες γυναίκες αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Πηγαίνω στο γυμναστήριο κάθε μέρα επειδή νοιώθω ότι είναι σημαντικό να φαίνομαι ωραία και να έχω ένα καλό σώμα αλλά ούτε και αυτό έχει αποτέλεσμα. Δεν με κοιτάει πια όπως με κοιτούσε και έτσι καταλαβαίνω ότι έχει άλλες γυναίκες. 
Michael αισθάνομαι ότι είμαι πίσω εκεί όπου ξεκίνησα με την προηγούμενη μου σχέση. Νοιώθω μόνη, απορριπτέα, και για άλλη μια φορά εγκαταλελειμμένη. Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, βοήθησε με. Θέλω μόνο την αλήθεια και δεν υπάρχει άλλος καλύτερος να μου την δείξει επί τόπου. 
Τι κάνω λάθος Michael; Σε παρακαλώ δείξε μου. Ξέρω ότι κάπου είμαι υπεύθυνη, αλλά δεν μπορώ να δω πού, γιατί ή τι κάνω λάθος. Πού πηγαίνω; Είμαι τελείως χαμένη. Σε παρακαλώ βοήθεια!!»
Θα δω διεξοδικά την ιστορία στρώμα-στρώμα, αύριο σ’ αυτό το γκρουπ https://www.facebook.com/groups/554142691443498 /και θα αποκαλύψω την αλήθεια που η Μαίρη ψάχνει απελπισμένα.
Αν θέλεις να συμμετέχεις και να δοκιμάσεις να δεις πόσα στρώματα μπορείς να βρεις πριν τα κάνω γνωστά αύριο, τότε κάντο.
Μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου και δεν χρειάζεται να κοινοποιήσεις τίποτε.
Τα λέμε αύριο…
Νάμαστε
Michael


Δεν υπάρχουν σχόλια: