Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΜΑΘΗΜΑ 77 Τα θαύματα είναι δικαίωμά μου.





ΜΑΘΗΜΑ 77

Τα θαύματα είναι δικαίωμά μου.

1. Τα θαύματα τα δικαιούσαι εξαιτίας αυτού που είσαι. Θα λάβεις θαύματα εξαιτίας αυτού που είναι ο Θεός. Και θα προσφέρεις θαύματα διότι είσαι ένα με τον Θεό. Ξανά, πόσο απλή είναι η σωτηρία! Είναι απλά μια δήλωση της αληθινής σου Ταυτότητας. Αυτό είναι που θα γιορτάσουμε σήμερα.
2. Η διεκδίκησή σου στα θαύματα δεν βρίσκεται στις ψευδαισθήσεις που έχεις για τον εαυτό σου. Δεν εξαρτάται από καμία μαγική δύναμη που έχεις αποδώσει στον εαυτό σου, ούτε σε κανένα από τα τελετουργικά που έχεις επινοήσει. Ενυπάρχει στην αλήθεια αυτού που είσαι. Εξυπακούεται από αυτό που είναι ο Θεός ο Πατέρας σου. Διασφαλίσθηκε στην δημιουργία σου, και είναι εγγυημένη από τους νόμους του Θεού.
3. Σήμερα θα διεκδικήσουμε τα θαύματα που είναι δικαίωμά σου, εφόσον σου ανήκουν. Σου έχει δοθεί η υπόσχεση πλήρης απελευθέρωσης από τον κόσμο που έφτιαξες. Σου έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι η Βασιλεία των Ουρανών βρίσκεται μέσα σου, και δεν μπορεί ποτέ να χαθεί. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ό,τι μας ανήκει στ’ αλήθεια. Σήμερα, όμως, θα βεβαιωθούμε επίσης ότι δεν θα ικανοποιηθούμε με τίποτα λιγότερο.
4. Άρχισε τις μεγαλύτερες περιόδους πρακτικής λέγοντας στον εαυτό σου με μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι δικαιούσαι θαύματα. Κλείνοντας τα μάτια σου, θύμισε στον εαυτό σου ότι ζητάς μόνο αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σου. Θύμισε, ακόμα, στον εαυτό σου, ότι  υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων. Τα θαύματα δεν υπακούν τους νόμους αυτού του κόσμου. Απλά έπονται των νόμων του Θεού.
5. Μετά από αυτή την σύντομη εισαγωγική φάση, περίμενε υπομονετικά για την επιβεβαίωση ότι το αίτημα σου έχει εισακουσθεί. Έχεις ζητήσει την σωτηρία του κόσμου, και την δική σου. Έχεις ζητήσει να σου δοθούν τα μέσα με τα οποία θα επιτευχθεί. Δεν γίνεται να μην σου δοθούν εγγυήσεις γι αυτό. Δεν ζητάς παρά να γίνει το Θέλημα του Θεού.
6. Κάνοντας αυτό, στην πραγματικότητα δεν ζητάς τίποτα. Δηλώνεις ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Το Άγιο Πνεύμα  δεν γίνεται παρά να σου διαβεβαιώσει ότι το αίτημα σου έχει εισακουσθεί. Το γεγονός ότι εσύ δέχτηκες πρέπει να είναι έτσι. Δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολία και αβεβαιότητα σήμερα. Κάνουμε μια πραγματική ερώτηση επιτέλους. Η απάντηση είναι μια απλή δήλωση ενός απλού γεγονότος. Θα λάβεις την διαβεβαίωση που αναζητάς.
7. Οι πιο μικρές περίοδοι πρακτικής θα είναι συχνές, και θα είναι και αυτές αφιερωμένες σε μια υπενθύμιση ενός απλού γεγονότος. Πες στον εαυτό σου συχνά σήμερα:
Τα θαύματα είναι δικαίωμά μου.
Ζήτησε τα όποτε προκύψει μια κατάσταση στην οποία απαιτούνται. Θα τις αναγνωρίσεις αυτές τις καταστάσεις. Και εφόσον δεν βασίζεσαι στον εαυτό σου για να βρεις το θαύμα, έχεις απόλυτο δικαίωμα να το λάβεις όποτε το ζητήσεις.
8. Θυμήσου, ακόμα, να μην ικανοποιηθείς με τίποτα λιγότερο από την τέλεια απάντηση. Σε περίπτωση που μπεις σε πειρασμό, γρήγορα να λες στον εαυτό σου:
Δεν θα ανταλλάξω τα θαύματα με πικρίες. Θέλω μόνο αυτό που μου ανήκει. Ο Θεός έχει διασφαλίσει τα θαύματα ως δικαίωμά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...