Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΘΗΜΑ 284 Μπορώ να επιλέξω να αλλάξω τις σκέψεις που πληγώνουν.



ΜΑΘΗΜΑ 284

Μπορώ να επιλέξω να αλλάξω τις σκέψεις που πληγώνουν.

Η απώλεια δεν είναι απώλεια αν την αντιληφθείς σωστά. Δεν είναι δυνατόν να νιώθω πόνο. Δεν υπάρχει θλίψη για καμιά αιτία. Και τα βάσανα οποιασδήποτε μορφής δεν είναι παρά ένα όνειρο. Αυτή είναι η αλήθεια, και στην αρχή απλά λέγεται και έπειτα επαναλαμβάνεται πολλές φορές ∙ μετά γίνεται αποδεκτή επιλεκτικά, με πολλές επιφυλάξεις. Έπειτα λαμβάνεται υπόψη όλο και πιο σοβαρά, και εν τέλει γίνεται αποδεκτή ως η αλήθεια. Μπορώ να επιλέξω να αλλάξω τις σκέψεις που πληγώνουν. Και σήμερα θα πάω ακόμα πιο πέρα από αυτές τις λέξεις, θα προσπεράσω όλες τις επιφυλάξεις, και θα φτάσω στην πλήρη αποδοχή της αλήθειας μέσα σε αυτές .

Πατέρα, αυτό που μου έχεις δώσει Εσύ δεν είναι δυνατόν να πληγώνει, άρα η θλίψη και ο πόνος πρέπει να είναι αδύνατοι. Ας μην αποτύχω να Σε εμπιστευτώ σήμερα, και να δεχτώ μόνο τα χαρμόσυνα ως δώρα Σου ∙ να δεχτώ μόνο το χαρμόσυνο ως αλήθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...