Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ 306 Το δώρο του Χριστού είναι το μόνο που αναζητώ σήμερα.


ΜΑΘΗΜΑ 306

Το δώρο του Χριστού είναι το μόνο που αναζητώ σήμερα.

Τι άλλο εκτός από την όραση του Χριστού θα ήθελα να χρησιμοποιήσω σήμερα, όταν μου προσφέρει μια μέρα κατά την οποία βλέπω ένα κόσμο τόσο όμοιο με τον Ουρανό ώστε μια αρχαία ανάμνηση επιστρέφει σε μένα; Σήμερα μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο που έφτιαξα. Σήμερα μπορώ να προσπεράσω όλο τον φόβο, και να επανέλθω στην αγάπη ,την αγιότητα και την ειρήνη. Σήμερα λυτρώνομαι, και ξαναγεννιέμαι σε ένα κόσμο ελέους και φροντίδας ∙ στοργικής καλοσύνης και της ειρήνης του Θεού.

Και έτσι, Πατέρα μας, επιστρέφουμε σε Σένα, ενώ θυμόμαστε ότι ποτέ να φύγαμε μακριά Σου ∙ θυμόμαστε τα ιερά Σου δώρα προς εμάς. Με ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες ερχόμαστε, με άδεια χέριa, ανοιχτή καρδιά και νου, ζητώντας μόνο αυτό που Εσύ μας δίνεις. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε μια προσφορά αντάξια του Υιού Σου. Αλλά μέσα στην Αγάπη Σου το δώρο του Χριστού είναι δικό του.

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...