Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ - ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ( 15 Δεκεμβρίου, 1975)


ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ( 15 Δεκεμβρίου, 1975)

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα τώρα. Από τώρα μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη θα συμβούν μερικές πολύ σημαντικές και αναγκαίες αλλαγές. Μία από αυτές είναι πρακτική και οι άλλες είναι μεταβολές νοοτροπίας. Μέχρι να γίνουν αυτές οι αλλαγές θα ήταν ανώφελο να προσπαθείτε να επεξεργαστείτε εξαναγκαστικά κάποιο σχέδιο. Μετά το σχέδιο θα ξεδιπλωθεί από μόνο του.

Οι αλλαγές νοοτροπίας θα συμβούν στον καθένα σας, και θα έχουν να κάνουν με την επίλυση του κρίσιμου προβλήματος της ζωής σας έτσι όπως το βλέπετε. Αυτά είναι τα προβλήματα που φαίνονται να παρεμβάλλονται στο να ακούσετε ποιο είναι το σχέδιο. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα είναι που θα τα επιλύσετε ικανοποιητικά για να καταλάβετε ότι μπορείτε να ακούσετε το σχέδιο αν θελήσετε να αφουγκραστείτε. Και θα αφουγκραστείτε, διότι εν τέλει θα θελήσετε να το κάνετε.

Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να εκπονήσετε εξειδικευμένα σχέδια, όσο σημαντικά και να σας φαίνονται πως είναι. Όλα θα έρθουν στην θέση τους. Αυτός ο χρόνος δεν τέλειωσε ακόμα, και θα λειτουργήσει έτσι όπως σας υποσχέθηκα.

Να είστε ικανοποιημένοι με το να συναντιέστε, όλοι σας ή μερικοί από εσάς, έτσι όπως σας είπα. Η κάθε συνάντηση θα συνεισφέρει στον στόχο. Αλλά οι πραγματικές αλλαγές θα είναι αιφνίδιες, απρόσμενες και γνήσια αποκαλυπτικές. Τίποτα δεν θα απομείνει ανεπίλυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...