Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 14 Ιανουαρίου, 1976



14 Ιανουαρίου, 1976
Η νύχτα είναι σκοτεινή αλλά θα φτάσει στο τέλος της. Παρηγορήσου με αυτό: Κανένας που στέλνω να σε βοηθήσει να φτάσεις τον στόχο δεν θα αποτύχει να σταθεί δίπλα σου μέχρι που το βασίλειό σου να είναι ασφαλές. Σου δίνονται οι υποσχέσεις του Θεού. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ασφαλές; Υπάρχει βοήθεια πραγματικά για κάποιον που βρίσκεται τόσο κοντά στον Ουρανό. Όλα αλλάζουν εκτός από αυτό ∙ όποιον καλεί Αυτός και όποιος Του έχει απαντήσει όπως έχεις κάνει εσύ, μπορεί να αναπαύεται εν ειρήνη ακουμπώντας πάνω στο στοργικό Του χέρι, και να βασίζεται στην ευγνωμοσύνη Του και στο ότι η καρδιά Του χτυπά γεμάτη ευγνωμοσύνη για την δική σου όταν η δική σου μοιάζει να αποτυγχάνει.
Μην φανταστείς ότι Αυτός θα εγκαταλείψει το παιδί Του που άκουσε την Φωνή Του και αφουγκράστηκε τον Λόγο Του. Να θυμάσαι αυτό ∙ οι ευχαριστίες του Θεού είναι δικές σου και δεν θα σε αφήσουν χωρίς παρηγοριά για πολύ. Ακόμα χρειάζεσαι στον κόσμο, για ν’ ακούς την Φωνή Του και να μοιράζεσαι τα μηνύματά της αγάπης Του με εκείνους που καλούν θλιμμένοι. Θα ήταν δυνατόν να μην μπορέσεις να Τον βρεις,  όταν η δική Του ανάγκη για σένα γίνεται τόσο μεγάλη όσο η δική σου γι Αυτόν; Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα υποστείς απώλεια, ούτε ότι Αυτός θα εγκαταλείψει εσένα που έδωσες την δική Του παρηγοριά στον Υιό Του. Λάβε το δώρο που έδωσες στον Θεό και που Αυτός ήθελε να δώσει σε σένα.
Εμπιστεύσου Αυτόν του Οποίου την Φωνή άκουσες, και μην θεωρείς ότι Αυτός δεν ακούει την φοβισμένη φωνή σου που καλεί ψιθυρίζοντας την αγωνία της. Θα ανυψωθείς από τον τρόμο μέσα στην λαμπρή ειρήνη του Θεού. Ο δρόμος μοιάζει γεμάτος αγκάθια και καταπονημένος από θλίψη, όμως είναι ασφαλής όσο η Αγάπη του Θεού που δεν μπορεί να αποτύχει. Αυτή σε στηρίζει, κι έτσι δεν μπορείς να πέσεις διότι λάμπει εντός σου. Η πίστη θα είναι δική σου διότι η δική Του πίστη σε σένα είναι απεριόριστη. Μην απελπίζεσαι από Αυτόν που σε αγαπά με αιώνια Αγάπη: ο Οποίος γνωρίζει τις ανάγκες σου και σε προσέχει στο καθετί με ακατάπαυστη επαγρύπνηση.
Μην ξεχνάς τις ευχαριστίες Του, και κατανόησε ότι η ευγνωμοσύνη του Θεού υπερβαίνει όλα τα πράγματα που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, διότι τα δικά Του δώρα θα διαρκέσουν για πάντα μέσα στην δική Του Καρδιά και στην δική σου. Να είσαι ευγνώμων για την αγάπη Του και για την φροντίδα Του, διότι σε αυτόν τον κόσμο σε λίγους έχει δοθεί να δώσουν ένα δώρο στον Θεό όπως έχεις κάνει εσύ. Ωστόσο, μόνο λίγοι χρειάζονται. Επαρκούν για όλους τους υπόλοιπους, και αυτοί  δίνουν τις ευχαριστίες τους σε σένα μαζί με τον Δημιουργό τους και μαζί με τις δικές σου. Αυτός είναι προσεκτικός στα δώρα που δίνει, και οι υποσχέσεις Του δεν είναι μάταιες. Να είσαι βέβαιη πως μια μητέρα δεν προδίδει τον Υιό που αγαπά, ούτε ένας Πατέρας θα διώξει το παιδί Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μακριά από εμένα.

  ΜΑΘΗΜΑ 347 Ο θυμός προέρχεται από την κρίση. Η κρίση είναι το όπλο που χρησιμοποιώ εναντίον του εαυτού μου, για να κρατήσω τα θαύματα μα...